Thursday, February 4, 2016

Happy A very wish new year 2016

I berkumandang lagi buat pembukaan tahun 2016. Selamat tahun baru kepada seluruh rakyat jelata dan peminat2 i. Walaupun i sendu, tetap i feeling2 ada setengah juta pengikut di instagram. syabas!!

See..i told you guys, i'm still alive!!!....Nak buat comeback ala2 Adele 2015 tak susah..Ape yang perlu kau buat cuma lambai ratu kepada pengikut-pengikut kau di dalam maya walaupun hidup kau sendu dan nan ado...tapi di alam maya kau harus berpura-pura mempunyai segala-galanya...!!..Bak kata Kak Salamiah, kat rumah kau makan megi...kau blog harus post makan lamb steak...manusia hipokrik macam tu kau tampar pipi dia sejuta kali..matilah carot diri sendiri...


Kaedahnya, i tak online lama bukan apa..i kan busy..lagi nk paksa i tulis blog dah kenapa??...matilaa hajat nak mintak maaf, tapi macam nak mintak penampar kali kedua je...nevemine, i seperti biasa lah uols..sentiasa cantik dan focus pada kerjaya i...gaytohh..i lama tak berkumandang kerana i leka dengan life i yang ternyata "million girls will kill for that job"...ok ape i mengarut ni...tak ada kena mengena..sila tampar i lagi sekali...



Instead of working...currently i tgh apply for my PHD..the rest of the story i cerita kemudian...(kemudian maksudnya tu dua tahun lagi lah kan?.)hey....kau kenapa nak paksa2 i lagi ni?..huhu...Meantime..i tahu uols semua rindukan i dan roh chandramukri i kan?..kan?


Oleh kerana i sering kelewatan dalam pelbagai benda..maka i update lah blog i sejuta tahun sekali..gituh...jgn paksa mak..mak tak suka anak2 mak menderhaka!!!..debut itu tidak penting ya wahai pondan2 alaf baru..yang penting, when you on your walk...1km away org dah boleh hidu bau diva mcm kita..gaytuh...I busy setahun sekali di ofis i merekrut hadik2 baru yang nk up..

Do my coat!!!

Sejak menjanda buat kali yang ke 106, i tetap nak feeling2 kak Rita, Janda meletup yang tak harap ehsan bekas jantan..huhhh..oleh sebab i bercinta tak sampai sebulan dah putus..maka boleh lah i kategorikan diri i janda berhias..Bak kata kak Qis Taman Kota, dara kita ada lebih dari sejuta.Syabas Qistina, i sembah ratu!!

Dah dapat duit BRIM masing-masing?..kemunculan duit BRIM ditunggu-tunggu oleh peminat i yang dintis lagi sendu..Ambillah uols, anggap lah hadiah dari kerajaan parsi yang menunggu hari untuk dijual. syukur, i dah migrate ke negara timur tengah..!!..

Nak ape nyah?

Kekdahnya Kak Zubaidah, kawan lama i, dah menganggur dua bulan katanya...sejak habis contract dengan offshore company, terus fefiling pergi bercuti ke Hawaii dan melacur disana tanpa was-was.Balik malaysia, uols call i mintk carikan kerja..syabas kerna anggap i agent pencari kerja..oleh kerana byk yang duk tnya i camna nk dapatkan kerja idaman..nanti utk post seterusnya i cerita satu persatu tips mcm mana nak dapatkan kerja dengan cepat dan pantas gaji ribu riban naik pangkat director tanpa interview..


that all!!

bye sundal!!

1 comment: